Majaland Kownaty live met ticketingsoftware ReCreateX

 

 

 

 

Nadat onze oplossing met succes geïmplementeerd werd in Plopsaland De Panne (BE), Plopsaqua (BE), Plopsa Indoor Hasselt (BE), Plopsa Indoor Coevorden (NL) en PlopsaCoo (BE), kunnen wij, GANTNER Benelux-UK, met trots meedelen dat onze ticketingsoftware ook gebruikt wordt in Majaland Kownaty, het Poolse attractiepark van Plopsa dat recent de deuren opende. We zijn heel blij deel te mogen uitmaken van deze nieuwe episode!

In tegenstelling tot de parken in België en Nederland, wordt het volledige RCX pakket gebruikt in Plopsaland Kownaty. In de andere parken wordt de voorraad beheerd in SAP en wordt er een koppeling gemaakt met ReCreateX. In Polen wordt het beheer volledig gedaan in ReCreateX. Het pakket werd daarvoor dan ook volledig naar het Pools vertaald.

Ook de ReCreateX webshop zal binnenkort operationeel zijn, zodat Poolse bezoekers hun abonnementen en tickets online kunnen kopen.

Plopsaland Polen heeft elf kassa's (drie aan de ingang, acht andere verspreid over het park (bij drank- en eetstanden en in de shops).

Het nieuwe Poolse park heeft een dagelijkse capaciteit van 2700 bezoekers. De volledige Plopsa Groep telt ongeveer 2 miljoen bezoekers per jaar. Na het Poolse park zullen onze consultants zich concentreren op de opstart van Holiday Park in Duitsland. De opening is gepland eind maart/begin april. Tegen eind 2019 hoopt de Plopsa Groep meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar te verwelkomen.

Fotogalerij: 

Dit bericht is geschreven op: 
donderdag 15 november 2018
Duo