Naturalis kiest voor ReCreateX ticketingsoftware

We zijn heel trots te kunnen meedelen dat het Naturalis Biodiversity Center in Leiden, GANTNER geselecteerd heeft voor hun ticketingoplossing.

Naturalis is een groot wetenschapsmuseum dat zich ook bezighoudt met onderzoek en behoud van de natuur. Of zoals ze het zelf omschrijven:
Met onze indrukwekkende collectie, kennis en data brengen we het leven op aarde in kaart. Belangrijk, want biodiversiteit is essentieel voor onze toekomst. Alles in de natuur hangt met elkaar samen - en balans is van levensbelang voor het voortbestaan ervan. Naturalis heeft passie voor natuur. We onderzoeken de natuur om biodiversiteit te behouden. Zo dragen we bij aan oplossingen voor grote, mondiale vraagstukken rondom klimaat, leefomgeving, voedselvoorziening en geneesmiddelen.

Eerder dit jaar schreef Naturalis een aanbesteding uit voor een ticketingoplossing voor drie verkoopkanalen: online, kassa en selfservice kiosken. Eén eis in die aanbesteding van Naturalis was de mogelijkheid de front- en backoffice zelf te testen. Om aan deze voorwaarde te voldoen, hebben we voor Naturalis een eenvoudige ReCreateX-versie geconfigureerd, alsook de webshop voor de aankoop van tickets, de aanmaak van accounts, het gebruik van kortingen/vouchers en de omboeking van tickets opgezet.

Naturalis zal ReCreateX gebruiken via onze ASP oplossing, met verschillende kassasystemen aan de ingang en een aantal selfservice kiosken. Ook voor de online ticketing zal Naturalis gebruik maken van het ReCreateX ticketing platform.

Eens het project geïmplementeerd is, zullen ze ook gebruik maken van enviso trade voor ticket reselling aangezien ze ook nu al barcodes uitwisselen met heel wat resellers.  

           

Dit bericht is geschreven op: 
donderdag 08 november 2018
Duo