Syx Automations wijzigt bedrijfsnaam naar Gantner

 

Belangrijke mededeling: Syx Automations wijzigt bedrijfsnaam naar Gantner

 

Ieper, 8 juni 2018 – Syx Automations, specialist in softwareoplossingen voor de vrijetijdssector, wijzigt zijn bedrijfsnaam naar Gantner. De naamswijziging is van kracht vanaf 1 juli 2018 en past in de verdere integratie van Syx Automations en Gantner Technologies.

“Na de fusie van Syx Automations en Gantner Technologies in juni 2017 was het tijd om naar buiten te komen als één groep,” zegt Dirk Syx, stichter van Syx Automations Group. “Tegelijk willen we onder de naam Gantner onze klanten dezelfde passie en hetzelfde kwaliteitsvolle productportfolio aanbieden.”

Ambitieuze groei

De naamswijzing van Syx Automations naar Gantner toont de groeiambities van het bedrijf. Ze benadrukt nog eens dat door de synergie tussen beide bedrijven, klanten nu toegang zullen krijgen tot een uitgebreide waaier aan geïntegreerde oplossingen.

Dankzij de fusie wordt Gantner een wereldwijd opererende leverancier van totaalprojecten in soft- en hardwareoplossingen voor toegangscontrole en beheerssystemen, bestemd voor de sport- en vrijetijdssector.

Het bedrijf benadrukt dat het enkel gaat over een naamswijziging. De juridische entiteit, eigendom, directie, medewerkers, activiteiten, accreditatie, contracten, verplichtingen, adres- en bankgegevens blijven ongewijzigd.

Over Gantner

De GANTNER Group is op internationaal gebied de toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van contactloze RFID/NFC-toegangscontrole, elektronische vergrendelsystemen en cashless payment applicaties. Gecombineerd met de performante ticketing- en abonnementssoftware ReCreateX, biedt de GANTNER Group allesomvattende systeemoplossingen aan.

De systemen worden zowel gebruikt in fitnessclubs, pretparken, attractieparken, waterparken, publieke zwembaden en spa’s, ski resorts, culturele en commerciële applicaties, als in onderwijsinstellingen en in de gezondheidszorg.

 

Voor meer informatie:

Edwin Hemkes
Sales – en marketingdirector
edwin.hemkes@gantner.be
+32 57 22 44 00

www.gantner.com

Dit bericht is geschreven op: 
vrijdag 08 juni 2018
Duo