Over ons

Software voor de leisure markt

Al meer dan 30 jaar biedt GANTNER haar klanten kwalitatieve totaaloplossingen aan voor softwareautomatisering, dit voor zwembadensport-, jeugd- en wellnesscentraoverheidsdienstenmusea, dierentuinen, pretparken en theaters.

GANTNER staat garant voor een totaaloplossing en biedt naast het eigen ontwikkeld softwareplatform ReCreateX ook IT-infrastructuur, netwerkbeheer, toegangscontrolesystemen, lockermanagement en gebouwenbeheersystemen aan. Ook alle toebehoren zoals hardware, POS-apparatuur, datadragers, tickets, printers en self-service kiosken worden geconfigureerd en geleverd door GANTNER.

Sinds jaren draagt GANTNER met trots de titel van Microsoft Gold Certified Partner. Microsoft Gold Certified Partners zijn de elite Microsoft Business Partners die duidelijk hebben bewezen dat ze over de nodige knowhow, ervaring, competenties en gedrevenheid beschikken op het vlak van Microsoft producten en oplossingen. Via de vele succesvolle opgeleverde projecten en de certificatie van meerdere medewerkers, heeft GANTNER aangetoond over de vereiste ervaring en kennis te beschikken.

Naast het Microsoft Partnership, is GANTNER tevens HP Preferred Partner, Citrix Silver Partner en Cisco Select Certified Partner.

Met een portfolio van meer dan 600 succesvolle realisaties wordt GANTNER dan ook beschouwd als “de referentie” binnen haar werkdomein.

Duo