Consulting

De integratie van een nieuwe softwareapplicatie vereist vaak een grondige analyse van de manier van werken en benodigde functionaliteiten. GANTNER voorziet daarom vrijblijvende diepgaande analyses. Onze consultants analyseren op vraag tal van parameters zoals uw werkmethodiek, integraties met externe tools en applicaties, technische installaties enzovoort. Op basis van deze analyse wordt een rapport opgesteld die u aanbevelingen doet over optimalisatie van bezoekersmanagement.

Consulting industriële automatisering - PLC technieken - ICT - Projecten

Wanneer u behoefte hebt aan gespecialiseerde kennis, kan GANTNER u steeds advies en bijstand verlenen voor wat betreft informatica-infrastructuur, softwareopdrachten, PLC-automatisering, energievraagstukken en industriële automatisering.

Onze consultants hebben hun sporen verdiend in de ICT-sector en zetten die kennis met verve in voor uw organisatie.

Detachering

Heeft uw bedrijf nood aan een professionele en kwalitatieve aanpak voor wat betreft de industriële automatisering aan de hand van PLC’s (B&R), aarzel dan niet om een beroep te doen op één van onze specialisten middels detachering.

Bij detachering worden medewerkers vanuit GANTNER ingezet voor de ondersteuning van uw project.

Via detachering beschikt u als opdrachtgever op tijdelijke basis over de beste specialist die wij beschikbaar hebben voor de betreffende opdracht. Door de diensten van GANTNER krijgt u de beste omstandigheden om optimale resultaten te behalen. En u kunt zich, samen met onze specialist, concentreren op de opdracht zelf.

Wenst u graag de mogelijkheden te bespreken op het vlak van consulting of detachering, aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Duo